marți, 10 februarie 2015

Ce fel de jaluzele exterioare sa aleg?



Jaluzelele exterioare au devenit din ce in ce mai cautate pe piata romaneasca. Tot mai multi oameni inteleg utilitatea si necesitatea acestora, astfel ca au inceput sa para tot felul de inovatii in domeniu.
In prezent poti alege intre jaluzele exterioare din pvc, din aluminiu, cu sistem de alarma incorporat, cu sistem de inchidere automatizat, cu telecomanda, in orice culoare iti doresti si lista poate continua. Daca te simti confuz si nu stii ce jaluzele exterioare sa alegi, trebuie sa raspunzi la cateva intrebari.

Prima este “unde locuiesti?”, adica locuiesti la casa sau la bloc. Daca locuiesti la bloc,  la etajele superioare atunci poti opta pentru rulouri simple, fara sistem de alarma, pentru ca e foarte putin probabil sa ai nevoie de asa ceva. Daca locuiesti la casa, atunci ar fi recomandat sa le cumperi pe cele cu sistem de alarma incorporat. De asemenea, le poti alege intr-o culoare complementare casei tale, in asa fel incat sa arata estetic.
A doua intrebare este “aveti copii?”. Pentru ca daca aveti copii, probabil veti vrea maai multa liniste pentru ei, drept pentru care va trebuie izolare fonica mai puternica. De asemenea, v-ar fi mai usor sa le cumparati pe cele cu telecomanda, care nu necesita operatiuni manuale de deschidere si inchidere.

O alta intrebare este legata de buget, bineinteles. “Cat sunteti dispus sa investiti?” in functie de aceasta consilierii de vanzari va pot indruma ca anumite jaluzele exterioare care se potrivesc cu bugetul dumneavoastra.  Ar fi insa, recomandat ca orice ati alege sa fie cel putin izolate cu spuma poliuretanica si sa aiba un sistem de inchidere puternic, pentru a acoperi doua dintre cerintele uzuale pe care le au clientii, in legatura cu confortul casei lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu