joi, 26 martie 2015

Cumparati cu incredere rulouri exterioare


Rulourile exterioare reprezinta una dintre cele mai utile inventii ale utlimilor ani. Aceste anu doar ca regleaza temperatura incaperilor, dar va ajuta sa economisiti o multime de bani la factura de incalzire.

Printre alte avantaje ale acestor mici inventii revolutionare se remarca prima data pastrarea intitmitatii si apararea impotriva razelor solare. Cine nu si-ar dori sa doarma nederanjat pana tarziu chiar daca afara este o zi insorita? Banuiesc ca toata lumea, din cand in cand.

Mai mult, acum este garantata si izolarea fonica. Nu va ma trebui sa suportati zgomotul de afara, sau petrecerea galagioasa din fata blocului, mai ales daca avet vecini zgomotosi.

In sezonul rece, aceste rulouri exterioare va pot ajuta sa economisiti pana la 30 % din factura incalzirii. Iar daca peretii casei sau apartamentului sunt si ei izolati termic, factura se va reduce cu peste 60%, doar din cateva lucruri, aparent minore.

Avand in vedere ca jaluzelele sunt confectionate din pvc, dar si din aluminiu, acestea pot fi vopsite in orice culoare, in asa fel incat sa se potriveasca cu fatada casei dumneavoastra.

Un alt avantaj, poate cel mai important, este cel ca pot fi cuplate la sistemul de securitate, astfel ca la cea mai mica incercare de fortare, alarma se poate declansa. In felul acesta sunteti protejati impotriva hotilor.

Cu alte cuvinte, cand cumparati rulouri exterioare nu cumparati doar economie la factura de incalzire, cumparati izolare fonica, termica si luminoasa, si mai cumparati si securitate. Un singur lucru care poate face atat de multe lucruri nu se poate numi altfel decat investitie inteleapta. Desi s-ar putea sa scoateti din buzunar cel putin cateva sute de lei, garantie trece de 20 de ani. 20 de ani suna destul de bine, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu